BOEK ONLINE

RESERVEER NU…

Luxury room yellow_staryellow_staryellow_staryellow_star

Wilt u eens letterlijk ‘baden in luxe’? Kies dan voor de Luxury room met tweepersoons bubbelbad en een heerlijk vanDeursen bed. Deze kamer is geschikt voor 2 personen en is tevens voorzien van douche, heerlijke badjassen en slippers, toilet, haardroger, koelkastje, Flat screen TV, telefoon, kluisje en gratis draadloos internet

Beleef het nieuwe slapen op een vanDeursen bed!
Het bed in de Luxury room is uitgevoerd met het unieke RCPM-systeem en zorgt voor een subtiele wiegende beweging van de bekken en de lage rug. Het wetenschappelijk onderbouwde resultaat: een positieve stimulatie van spieren en huid. Oftewel: meer vitaliteit en minder rugproblemen.

Goed om te weten yellow_staryellow_staryellow_staryellow_star

Faciliteiten Luxury room
Inclusief: Flatscreen TV, badjas en slippers, kluis, haardroger, weegschaal, koelkastje, koffie en thee faciliteiten, ventilator, Wi-Fi internetverbinding, strijkbenodigdheden, wek service, extra kussen, gebruik sportfaciliteiten van de moderne en naastgelegen Jeroen Maas Sportscompany.
Tegen betaling: Shuttle service, pay TV, roomservice, telefoon, stomerijservice, strijkservice, dvd-speler.

Voor het gebruik van de Luxury room vragen wij u een borg af te geven, deze kan bestaan uit uw legitimatie-bewijs of € 100,-. U ontvangt de borg retour bij het uitchecken nadat de kamer is gecontroleerd.